Hvordan bruke Heat in a Click

Bruksanvisning for :

1. Bøy metallbrikken fram og tilbake til væsken krystalliserer seg
2. Masser puten myk

Gjenbruk.
1. Kok opp vann i en kjele.
2. Legg et håndkle i bunn av kjelen.
3. Legg putene opp i kjelen og la dem koke til krystalliseringen er helt borte og putene er helt klare.
4. Når de er helt klare, ta dem opp og legg dem på et håndkle for å kjøles.
5. Når de er kjølt ned er de ferdig til bruk igjen.
6. Hvis krystallisering starter igjen, start forfra fra punkt 1.

Hvordan virker Heat in a Click

"Bare klikk og bruk igjen og igjen ..."

 er en lynrask, bærbart og gjenbrukbar varmepute. Med et klikk på en knapp, vil puten varmes opp 54 ° C (130 ° F). Våre puter inneholder en ikke giftig saltbasert løsning kalt natrium acetat i en forseglet PVC pose.

Det ikke-giftige mineralsaltet som brukes i puten, kalt "natriumacetat", er et matkvalitetssalt som brukes i næringsmiddelindustrien, for eksempel kan du finne det som en smak som tilsetter salt- og eddikbrød.
Saltet er blandet med vann og forseglet i et ytre PVC-skinn. Et oksygenfritt miljø  forhindrer at saltet krystalliseres uten en “utløser”, når metallskiven blir bøyd starter en kjedereaksjon av hurtig krystallisering av saltet som skaper en høy temperatur på sekunder. Dette er det vi kaller en ”eksoterm reaksjon”.

For å aktivere:

Bøy metallplaten som flyter i saltløsningen forsiktig, så saltkrystallene dannes raskt og puten endrer farge og oppvarmer seg. Massèr forsiktig puten for å bryte saltkrystallene inn i en mykere tekstur og bruk puten.
Etter en periode (fra 30 minutter til 2 timer) blir puten solid og kald.

Å lade opp:

Når du har tid - legg en klut på bunnen av en panne og fyll den med vann fra springen. Plasser pannen på komfyren og la vannet koke. Plasser puten i pannen (selv om formen på puten ikke passer i pannen, vil puten flyte og passe inn i pannen på kort tid) til puten er helt flytende, sørg for at det ikke er krystaller i puten (selv en krystall vil føre til at puden omkrystalliseres) og lagre den til neste bruk.